Κάτι «κρύβει» το μαχαίρωμα σε καφενείο του Ρεθύμνου

Κάτι «κρύβει» το μαχαίρωμα σε καφενείο του Ρεθύμνου

Το κίνητρο που κρύβεται πίσω από τον εν ψυχρώ τραυματισμό ενός 44χρονου Αλβανού αναζητούν οι Αρχές

knifepoint
Το κίνητρο που κρύβεται πίσω από τον εν ψυχρώ τραυματισμό ενός 44χρονου Αλβανού με μαχαίρι από έναν άγνωστο, τη στιγμή που έπινε τον καφέ του μέσα σε ένα καφενείο του Ρεθύμνου, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί που πιστεύουν ότι το θύμα ξέρει περισσότερα απ’ όσα λέει.

Ο αιμόφυρτος αλλοδαπός πήγε μόνος του τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στη Χειρουργική κλινική.

Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είπε ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε ξαφνικά μέσα στο καφενείο του ήταν παντελώς άγνωστος.

Ο μυστηριώδης τραυματισμός έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομο που γνωρίζει ο 44χρονος, αλλά για άγνωστο λόγο δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Την ίδια ώρα, αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής όπου βρίσκεται το καφενείο, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγράψει τη διαφυγή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης