Γιαννιτσά: Επτά χρόνια μετά συνελήφθη ο δολοφόνος του βοσκού

Γιαννιτσά: Επτά χρόνια μετά συνελήφθη ο δολοφόνος του βοσκού

Ο 37χρονος (σήμερα) αλλοδαπός κρυβόταν όλα αυτά τα χρόνια στην πατρίδα του -  Tα ξημερώματα του Σαββάτου προσπάθησε να επιστρέψει παράτυπα στη χώρα μας, όμως συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στην Κρυσταλλοπηγή

voskos
Από την πρώτη στιγμή είχε εξιχνιαστεί η δολοφονία ενός 24χρονου Αλβανού βοσκού, που είχε γίνει στις 15 Οκτωβρίου του 2012 σε ένα χωριό των Γιαννιτσών Πέλλας, αλλά χρειάστηκε να περάσουν επτά ολόκληρα χρόνια για να συλληφθεί ο επίσης Αλβανός δράστης!

Ο 37χρονος (σήμερα) αλλοδαπός κρυβόταν όλα αυτά τα χρόνια στην πατρίδα του, καθώς είχε καταφέρει να διαφύγει, αλλά τα ξημερώματα του Σαββάτου προσπάθησε να επιστρέψει παράτυπα στη χώρα μας. Όμως, στην Κρυσταλλοπηγή οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της ανακρίτριας Γιαννιτσών για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αλλά και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς αρχικά με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα, αλλά θα λογοδοτήσει για το έγκλημα με θύμα τον ομοεθνή του, ο οποίος μάλιστα τον φιλοξενούσε χωρίς να φαντάζεται ότι θα τον σκότωνε!

Το μοιραίο βράδυ, οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο της περιοχής, αλλά ξαφνικά ο 30χρονος (τότε) δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε με αυτό αλλεπάλληλα χτυπήματα στο θώρακα και την κοιλιά του συμπατριώτη του, πιθανότατα για προσωπικές διαφορές. Στη συνέχεια, αφού πρώτα διέφυγε, ο δράστης τηλεφώνησε στον εργοδότη του 24χρονου, υποδεικνύοντάς του το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα και το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε τον συμπατριώτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης