Πρόεδρος στα ΕΛΠΕ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου

Πρόεδρος στα ΕΛΠΕ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου

Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Σιάμισης - Ποια μέλη διορίστηκαν στο ΔΣ, σύμφωνα με επιστολή των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας

papathanasiou1
Θέση με εκτελεστικού προέδρου στα Ελληνικά Πετρέλαια, αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης.

Παράλληλα, καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου (από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος) αναλαμβάνει ο Ανδρέας Σιάμισης, σύμφωνα με επιστολή των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με ανακοίνωσή τους, τα ΕΛΠΕ ενημέρωσαν πως με την σχετική επιστολή γνωστοποιείται ο διορισμός των παρακάτω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:

Ιωάννη Παπαθανασίου, Γεώργιου Αλεξόπουλου, Μιχαήλ Κεφαλογιάννη, Αλέξανδρου Μεταξά, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Λουκά Παπάζογλου, Αλκιβιάδη Ψάρρα.

Επιπλέον, εκφράζεται η επιθυμία ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου να εκλεγεί ως μη εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ. Ανδρέας Σιάμισης ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Τα ανωτέρω μέλη αντικαθιστούν τους συμβούλους που είχαν διορισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το 2018. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης