Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη

Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη

Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετώπισαν οι δυτικές συνοικίες της πόλης, μετά το σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε την Πέμπτη στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης

eyath1i
Συνεχίζεται ομαλά η υδροδότηση από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, μετά το σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε την Πέμπτη στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την ΕΕΝΘ, όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

«Σταδιακά αποκαθίσταται η υδροδότηση σε Εύοσμο, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη και Κορδελιό, ενώ έχει ξεκινήσει η υδροδότηση της Ευκαρπίας και των Πεύκων, ώστε να έχουν νερό τις επόμενες ώρες. Αργότερα το απόγευμα θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε περιοχές του Πανοράματος και της Καλαμαριάς», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται, δε, ότι «η ΕΥΑΘ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με κοινοποίηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση» και «ήδη από το πρωί διενεργούνται και νέες αυτοψίες από προσωπικό της εταιρείας κατά μήκος του Αλιάκμονα, συνοδεία του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία της ρύπανσης».

Από την ΕΥΑΘ συνιστάται στους καταναλωτές λελογισμένη χρήση του διαθέσιμου νερού, ώστε να επέλθει γρηγορότερα η ομαλοποίηση του δικτύου για όλους τους πολίτες του Πολεοδομικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης