Κρήτη: Η σύγκρουση των τζετ σκι έστειλε την τουρίστρια στο νοσοκομείο

Κρήτη: Η σύγκρουση των τζετ σκι έστειλε την τουρίστρια στο νοσοκομείο

Η 35χρονη τραυματίστηκε όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου συγκρούστηκε με άλλο θαλάσσιο μοτοποδήλατο

jet-ski
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι μία 35χρονη τουρίστρια η οποία τραυματίστηκε όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου συγκρούστηκε με άλλο θαλάσσιο μοτοποδήλατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Κόλπο Χερσονήσου, όταν τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε η 35χρονη χειριζόταν ο 34χρονος σύντροφός της και συγκρούστηκε με τζετ σκι που χειριζόταν ένας 40χρονος, επίσης αλλοδαπός τουρίστας.

Το ευτύχημα ήταν ότι η ταχύτητα των δύο θαλάσσιων μοτοποδηλάτων ήταν χαμηλή, εντούτοις και οι 3 επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα η 35χρονη να τραυματιστεί στο χέρι.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο του οποίου η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν το τραύμα της και να την υποβάλουν σε ιατρικές εξετάσεις.

Την υπόθεση χειρίζεται το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου.

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης