Χίος: Πέντε αλλοδαποί κρατούμενοι έκαναν βασανιστήρια σε ομοεθνή τους μέσα στις φυλακές!

Χίος: Πέντε αλλοδαποί κρατούμενοι έκαναν βασανιστήρια σε ομοεθνή τους μέσα στις φυλακές!

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί που προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 38χρονο ομοεθνή τους μέσα στις φυλακές με αυτοσχέδια μαχαίρια και γκλοπς!

fulaki-arxeiou
Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών, ηλικίας από 25 έως 44 ετών, έγκλειστων στο Κατάστημα Κράτησης Χίου, προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ.

Στη συγκεκριμένη ενέργεια προέβησαν οι  αστυνομικοί λόγω πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε 38χρονο αλλοδαπό συγκρατούμενό τους, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες (κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπή) το πρωί της Κυριακής, δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο (κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών) με χρήση σωματικής βίας, γκλοπς, μαχαίρι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Χίου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια γκλοπς, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα (σουβλιά).

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης