Τον τσάκωσαν μόλις αγόρασε το χασίς στην Ξάνθη

Τον τσάκωσαν μόλις αγόρασε το χασίς στην Ξάνθη

Συνελήφθη και αποκάλυψε την ταυτότητα του 32χρονου από τον οποίο είχε αγοράσει τα ναρκωτικά

Xanthi-xasis
Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο όπου προμηθεύτηκε χασίς στην Ξάνθη ένας 31χρονος και η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν την συσκευασία με τα 325,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 31χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε την ταυτότητα του 32χρονου από τον οποίο είχε αγοράσει τα ναρκωτικά. Έτσι, συνελήφθη και αυτός και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Στον υπαίθριο χώρο έξω από την κατοικία του στη Σαντορίνη είχε φτιάξει μια «καβάντζα» για να κρύβει την κοκαΐνη που διακινούσε σε χρήστες του νησιού ένας 25χρονος αλλοδαπός. Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας, στην κρύπτη και στην κατοχή του βρέθηκαν 56,9 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και 400 ευρώ. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Έρευνες στο σπίτι, το όχημα και δύο αγροτεμάχια ιδιοκτησίας ενός 58χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,65 μέτρου. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης