Πύργος: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε φρικτό τροχαίο

Πύργος: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε φρικτό τροχαίο

Τροχαίο στον Πύργο: Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα - Πώς έγινε η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων  - Στο νοσοκομείο Πύργου οι τραυματίες 

kentrikh_troxaio
Μια νεκρή και τρεις τραυματίες, ανάμεσα τους ένα μικρό παιδί, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Κολιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο Patrisnews.gr, δύο αντιθέτως κινούμενα αυτοκίνητα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το ένα απο τα δύο αυτοκίνητα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Από το όχημα που προσέκρουσε στις μπάρες ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός, ενώ η κόρη της, η οποία οδηγούσε, και ένα νήπιο, διακομίστηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Πύργου, όπως και ο αλλοδαπός οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.


troxaio3-1
Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης ο απεγκλωβισμός έγινε με την επέμβαση της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή διεκόπη για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το ilialive.gr, η 67χρονη Ε.Ν. από τον Πύργο είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα. Ελαφρά τραυματίες είναι η 39χρονη κόρη της, οδηγός του Toyota Yaris, ο 37χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές οδηγός του Audi A4 και πολύ ελαφρά το 11 μηνών βρέφος της 39χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης