Βόλος: Με βενζίνη «έλουσε» νεαρή γνωστός ταραξίας!

Βόλος: Με βενζίνη «έλουσε» νεαρή γνωστός ταραξίας!

Ο ταραχοποιός που όλοι γνωρίζουν στην πόλη με το προσωνύμιο «Κάμελ» συνελήφθη 

astynomia-peripoliko-ena
Δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί ένας 36χρονος γνωστός ταραξίας του Βόλου και σκόρπισε πάλι τον τρόμο σε μια νεαρή, στο πρόσωπο της οποίας έριξε βενζίνη την στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστη!

Ο ταραχοποιός που όλοι γνωρίζουν στην πόλη με το προσωνύμιο «Κάμελ», συνελήφθη ενώ η 22χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η νέα επίθεση του 36χρονου που απασχολεί εδώ και χρόνια τις αρχές με αναίτιες επιθέσεις σε περαστικούς, απόπειρες αυτοκτονίας ή επικίνδυνα ακροβατικά από ταράτσες δημοσίων κτιρίων, οδήγησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στον σχηματισμό μιας ακόμη δικογραφίας σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ο «Κάμελ» είχε περιλούσει με βενζίνη και άλλη μία 21χρονη κοπέλα τον Ιούλιο του 2018 και το Αυτόφωρο τον είχε κρίνει ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή. Η έφεση εκδικάστηκε φέτος στις 18 Ιανουαρίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, που μείωσε την ποινή σε φυλάκιση 18 μηνών. Ωστόσο, παρέμενε έγκλειστος στις φυλακές Τρικάλων, ως πρόσφατα που αποφυλακίστηκε για να απασχολήσει και πάλι την δικαιοσύνη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης