Μύκονος: Φέρνουν σκύλους - bodyguards για να προσέχουν τις βίλες

Μύκονος: Φέρνουν σκύλους - bodyguards για να προσέχουν τις βίλες

Ακόμα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους επιστρατεύουν οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν τη φύλαξη πολυτελών κατοικιών, καθώς πολύ συχνά γίνονται στόχος επιτήδειων διαρρηκτών

myk01
Στα κόκκινα η εγκληματικότητα στη Μύκονο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών να περιορίσουν το φαινόμενο των κλοπών στις πολυτελείς παραθεριστικές επαύλεις.

Οι τουρίστες που τις νοικιάζουν αναγκάζονται να λάβουν επιπλέον μέτρα φύλαξης οι ίδιοι, προκειμένου να προστατέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Προσλαμβάνουν λοιπόν στρατιές απο bodyguards, οι οποίοι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, ενώ κάποιοι παραμένουν στις βιλες για ευνόητους λόγους.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται το νησί έχουν καταφέρει, άγνωστο πώς, να γνωρίζουν το οικονομικό status των ενοικιαστών καθώς και τις τοποθεσίες των σπιτιών.

Κάποιοι πελάτες μάλιστα ζητούν αυξημένα μέτρα προστασίας και οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν την προστασία τους στέλνουν στην Μύκονο ειδικα εκπαιδευμένους σκύλους CPO.
skulos-mykonos-dyo
skulos-mykonos-ena
Κλείσιμο


Οπως αναφέρει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Target Security, κ. Χρήστος Γάτσης, «η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομαζεται close protection operative dogs (από το Πρωτόκολλο των συνόδων ασφαλείας). Πρόκειται για επιχειρησιακά σκυλιά κλειστής φυλάξης, εκπαιδευμένα να αντιλαμβάνονται και να εξουδετερώνουν τον εισβολέα».

Μύκονος: Φέρνουν σκύλους- bodyguards για να φυλάνε τις βίλες (1)



Μύκονος: Φέρνουν σκύλους- bodyguards για να φυλάνε τις βίλες (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης