Βέροια: Νεαρή έκλεψε την κάρτα ηλικιωμένου και έκανε αγορές

Βέροια: Νεαρή έκλεψε την κάρτα ηλικιωμένου και έκανε αγορές

Οι τρυφεροί... εναγκαλισμοί μιας νεαρής κοπέλας σε έναν άγνωστό της ηλικιωμένο είχαν στόχο το πορτοφόλι του

karta_veroia
Για μια ακόμη φορά, οι τρυφεροί... εναγκαλισμοί μιας νεαρής κοπέλας σε έναν άγνωστό της ηλικιωμένο είχαν στόχο το πορτοφόλι του!

Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στη Βέροια και η δράστης «βούτηξε», μεταξύ άλλων, την κάρτα ανάληψης του θύματος, την οποία έσπευσε να χρησιμοποιήσει.

Ο 78χρονος που περπατούσε ανυποψίαστος την περασμένη Τρίτη, αιφνιδιάστηκε όταν ξαφνικά μια άγνωστη γυναίκα άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον χαϊδεύει, αποσπώντας την προσοχή του, ενώ ταυτόχρονα τα χέρια της... «δούλευαν»! Μόνο όταν απομακρύνθηκε τρέχοντας, ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι είχαν κάνει φτερά από την τσέπη τουλάχιστον 200 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα.

Ώσπου να καταγγείλει την κλοπή στην Ασφάλεια και να ακυρώσει την κάρτα, η «μακρυχέρα» που την είχε κλέψει πρόλαβε να κάνει συναλλαγές αξίας 108 ευρώ σε καταστήματα στην ίδια περιοχή! Η 34χρονη Ελληνίδα ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης