Σέρρες: Άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό αλλά τον τσάκωσαν

Σέρρες: Άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό αλλά τον τσάκωσαν

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημά του, πέρασαν χειροπέδες στον 37χρονο και βρήκαν ακέραιο το κλεμμένο ποσό στην κατοχή του, μαζί με μικροποσότητα ηρωίνης

astynomia-peripoliko-ena
Πίστεψε ότι είχε εξασφαλίσει τις δόσεις του για πολύ καιρό ένας σεσημασμένος χρήστης ναρκωτικών, που κατάφερε να τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στον χώρο ενός γραφείου στην πόλη των Σερρών και να «βουτήξει» την τσάντα του ιδιοκτήτη που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 37χρονος Έλληνας δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έγινε καπνός πριν γίνει αντιληπτή η κλοπή της τσάντας που είχε μέσα 2.420 ευρώ. Ωστόσο, το όχημα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και, στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών, η πορεία που ακολούθησε χαρτογραφήθηκε από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας!

Το όχημα εντοπίστηκε σε μια περιοχή της Καβάλας και αμέσως ενημερώθηκαν οι άνδρες της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας να το αναζητήσουν. Οι αστυνομικοί το βρήκαν, πέρασαν χειροπέδες στον 37χρονο και βρήκαν ακέραιο το κλεμμένο ποσό στην κατοχή του, μαζί με μικροποσότητα ηρωίνης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης