Έβρος: Γκρέμισαν με κλεμμένο όχημα την πόρτα επιχείρησης

Έβρος: Γκρέμισαν με κλεμμένο όχημα την πόρτα επιχείρησης

Από τα αποτυπώματα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 21 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην Κομοτηνή και συνελήφθησαν

astynomia-photo-ena
Δυο 24ωρα κράτησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για να εξακριβωθεί ποιοι είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν σε μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, πέφτοντας πάνω στην κεντρική της είσοδο με ένα όχημα, χωρίς όμως να καταφέρουν να την σπάσουν!

Η απόπειρα είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου και, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή ένα αγροτικό φορτηγάκι με ζημιές από πρόσκρουση που ταίριαζαν με τα ίχνη στην πόρτα της επιχείρησης. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από την απόπειρα από μια αγροτική περιοχή του Έβρου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 21 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κομοτηνή και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα κλοπής, πρόκληση φθορών και κλοπή τροχοφόρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης