Ηράκλειο: Συνελήφθη 49χρονος που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 49χρονος που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ εμφανώς πλαστά, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον 100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες

pl12
Στη σύλληψη ενός 49χρονου αλλοδαπού για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων προχώρησαν το μεσημέρι, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, αναφέρει η αστυνομία, το πρωί αφού εντοπίστηκε ο 49χρονος, πραγματοποιήθηκε έρευνα στον ίδιο και σε χώρο όπου διέμενε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ εμφανώς πλαστά, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον 100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου προέκυψε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ότι ο 49χρονος στις 19.07.2019 πραγματοποίησε συναλλαγή σε επιχείρηση, καταβάλλοντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ, ενώ και στις 21.07.2019 προσπάθησε ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει ακόμα μια συναλλαγή σε επιχείρηση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης