Δράμα: Εξιχνιάστηκαν επτά απάτες με τροχαία

Δράμα: Εξιχνιάστηκαν επτά απάτες με τροχαία

Μέλος της σπείρας τηλεφώνησε σε επτά ηλικιωμένους, τους συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι το παιδί τους τραυματίστηκε – Σε έξι περιπτώσεις, τα θύματα κατάλαβαν την απάτη – Ωστόσο κατάφεραν να εξαπατήσουν μια 82χρονη

astynomia_3
Μέσα σε ένα 24ωρο, την περασμένη Παρασκευή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με επτά ηλικιωμένους στη Δράμα το μέλος μιας σπείρας απατεώνων που συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ζητώντας χρήματα για την χειρουργική επέμβαση.

Σε έξι περιπτώσεις, τα θύματα αντιλήφθηκαν ότι είχαν να κάνουν με απατεώνα και έκλεισαν το τηλέφωνο. Όμως, οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν μια 82χρονη πείθοντας την να τους παραδώσει 20.000 ευρώ! Τα χρήματα παρέλαβε από το σπίτι της ηλικιωμένης ένας 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όμως ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη σε βάρος του, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και περιλαμβάνει τουλάχιστον άλλους δυο συνεργούς του, οι έρευνες για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης