Όπλα, μαχαίρια και ναρκωτικά σε σπίτι στην Σύρο

Όπλα, μαχαίρια και ναρκωτικά σε σπίτι στην Σύρο

Κατά την διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας βρέθηκε ένα χασισόδεντρο ύψους 63 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 64 ναρκωτικά χάπια και ένα  κυνηγετικό όπλο 

Syros-maxairia-narkwtika
Για ναρκωτικά έψαχναν οι από αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης στο σπίτι ενός 60χρονου Έλληνα στη Σύρο, αλλά γούρλωσαν τα μάτια τους όταν βρέθηκαν μπροστά στο ασυνήθιστα μεγάλο οπλοστάσιο που διατηρούσε και αποτελούνταν κυρίως από αιχμηρά αντικείμενα!

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε ένα χασισόδεντρο ύψους 63 εκατοστών που ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 64 ναρκωτικά χάπια, μια χημική ουσία άγνωστης σύνθεσης βάρους 32,9 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ωστόσο, στα δωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν, ακόμη, ένα κυνηγετικό όπλο με 23 φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι, 500 μεταλλικές βολίδες και 22 φιαλίδια με διοξείδιο του άνθρακα, τέσσερα μαχαίρια, επτά στιλέτα και ένα μαχαίρι- μπαλτάς! Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Αλλά και σε ένα χωριό της Νάξου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 49χρονη Ελληνίδα που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στην κατοικία της έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 19 συσκευασίες με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 362,1 γραμμαρίων και ένας θρυμματιστής. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης