Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδιο έξω από την αίθουσα μετά την απολογία Πατέλη

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδιο έξω από την αίθουσα μετά την απολογία Πατέλη

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, το επεισόδιο προκλήθηκε μετά την απολογία του πυρηνάρχη της Νίκαιας – Έληξε με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων

diki_xa
Με επεισόδιο εκτός της δικαστικής αίθουσας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε σήμερα η απολογία του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, όταν ο κόσμος άρχισε να διαλύεται, λίγα μέτρα από την είσοδο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου ήταν η Μάγδα Φύσσα και φίλοι του Παύλου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέρασαν δίπλα κατηγορούμενοι και συνήγοροι της υπόθεσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων, ανάμεσά τους και ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά. Τα πνεύματα εντάθηκαν και υπήρξε φραστικό επεισόδιο το οποίο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η απολογία του Γιώργου Πατέλη με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να διακόπτει για αύριο τη διαδικασία, δίνοντας τη σκυτάλη των καταθέσεων στον καθ’ ομολογία δολοφόνο Γ. Ρουπακιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης