Επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη: Έχει διαφύγει τον κίνδυνο η 53χρονη - Στον εισαγγελέα ο σύζυγός της

Επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη: Έχει διαφύγει τον κίνδυνο η 53χρονη - Στον εισαγγελέα ο σύζυγός της

Η γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

papa
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η πενηντατριάχρονη υπήκοος Μολδαβίας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι ύστερα από επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε από τον συνομήλικο σύζυγό της, σε πολυσύχναστο δρόμο στους Αμπελόκηπους.

Η γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου", το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες θα αποσωληνωθεί ενώ εκτιμάται ότι τα τραύματα δεν θα της αφήσουν μακροχρόνιο πρόβλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, εντούτοις εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία. Ο πενηντατριάχρονος θα οδηγηθεί στο αρμόδιο εισαγγελέα. Οι λόγοι που οδήγησαν στην επίθεση παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης