Θρήνος στη Σκόπελο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας των σταρ

Θρήνος στη Σκόπελο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας των σταρ

Το δυστύχημα με θύμα τον 76χρονο Γιώργο Κοσμά συνέβη κοντά στο Γλυστέρι, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε

sko
Θρήνος στη Σκόπελο, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Η κουζίνα της Κυρατσώς».

Ο 76χρονος ήταν γνωστός σε όλους τους επισκέπτες στην Σκόπελο με το μαγαζί που διατηρούσε στο λιμάνι της Σκοπέλου. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Γλυστέρι Σκοπέλου, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του , το οποίο και ανατράπηκε. Όπως έγινε γνωστό, δεν έπιασαν τα φρένα του αυτοκινήτου και η ανατροπή έγινε όταν η ρόδα «βρήκε» σε πέτρα.

Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ένας από τους δυναμικότερους ανθρώπους του νησιού και δεν δίστασε να φτάσει μέχρι το Στρασβούργο στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς θεώρησε ότι τα ελληνικά δικαστήρια αδίκησαν την οικογένειά του στην διαμάχη που είχε με τον Μονή Μεγίστης Λαύρας. Η Μονή και η οικογένεια Κοσμά διεκδικούσαν την ίδια έκταση στο Γλυστέρι.

Ο Γιώργος Κοσμάς αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τρία παιδιά. Ο ένας γιος του εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο κ. Περίσση.
Από την ταβέρνα της Κυρατσώς πάντως, έχουν περάσει χολυγουντιανοί σταρ, ανάμεσά τους ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, ενώ την είχε ξεχωρίσει ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ.

Πηγή: www.astratv.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης