Πατροκτόνος Ζακύνθου: «Με πλήγωσαν τα βιώματα που είχα από τον πατέρα μου»

Πατροκτόνος Ζακύνθου: «Με πλήγωσαν τα βιώματα που είχα από τον πατέρα μου»

«Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό» δήλωσε ο 27χρονος που αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας

gays2

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία» δήλωσε ο 27χρονος Αλέξης,  που σκότωσε πριν από ένα χρόνο τον πατέρα του και που αποφυλακίστηκε  λίγο μετά τις 18:00,  τη Δευτέρα, από τις φυλακές Κάτω Αχαΐας.


«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό… και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή» συνέχισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Αποφυλακίστηκε ο "πατροκτόνος"



Ο νεαρός πρόκειται να επιστρέψει στον τόπο όπου συνέβησαν όλα, τη Ζάκυνθο.

Ο ίδιος είπε ότι αυτούς τους 13 μήνες μέσα στη φυλακή, σκεφτόταν την αποφυλάκισή του και το να επιστρέψει στην οικογένειά του.

«Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε.

Από τη μέρα του εγκλήματος δε θυμάται τίποτα, όπως ισχυρίστηκε.

«Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού».

Όσο για το αν έχει να θυμάται κάτι καλό από τον πατέρα του, απάντησε: «Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

Στο άκουσμα της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πατρών, ο 27χρονος δράστης αλλά και τα αδέρφια του μαζί με τη μητέρα τους ξέσπασαν σε κλάματα χαράς, για μια απόφαση που ουσιαστικά τον βγάζει από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης