Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Ναυπακτία - Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Ναυπακτία - Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέλησε να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή., απόρροια της κακοκαιρίας των προηγούμενων ωρών

xrisoxoidis
Αίτημα να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές της Μακύνειας και του Πλατανίτη αναμένεται να υποβάλλει, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος συναντήθηκε στην περιοχή του Αντιρρίου με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον υπουργό για την κατάσταση που επικρατούσε, τόσο στην Αιτωλοακαρνανία, όσο και στην Αχαΐα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονταν, με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Όσον αφορά τώρα στην κατάσταση που επικρατεί σε Μακύνεια και Πλατανίτη, ο δήμαρχος είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι έχουν πλημμυρίσει πολλά υπόγεια σπιτιών, καθώς και εκτάσεις γης, ενώ όπως πρόσθεσε έχουν παρασυρθεί και αυτοκίνητα.

Επίσης, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λουκόπουλο, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας στις ορεινές κοινότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης