Εύβοια: Εντόπισαν τεράστια χασισόδεντρα σε αυλή σπιτιού

Εύβοια: Εντόπισαν τεράστια χασισόδεντρα σε αυλή σπιτιού

Ύψος 2,50 μέτρων είχε η χασισοφυτεία ενός 68χρονου – Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του

Evoia-xasisofyteia1
Δεν φοβόταν μήπως εντοπιστεί –όπως συνέβη, τελικά- ένας 68χρονος που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία από 23 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε τα 2,50 μέτρα!

Όπως ήταν επόμενο, κάποιος το «σφύριξε» στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του ηλικιωμένου και ξερίζωσαν τη φυτεία. Ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Και στο σπίτι της και στους χώρους έξω από αυτό σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου καλλιεργούσε επτά χασισόδεντρα μέσα σε γλάστρες μια 36χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν ακόμη τμήματα δενδρυλλίων βάρους 34 γραμμαρίων και 151 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η 36χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
ν, έγινε επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων. Οι αξιωματικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις ενός 61χρονου και ενός 29χρονου και αρκετές προσαγωγές. Παράλληλα, εντόπισαν 15 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 καραμπίνες, κάλυκες και φυσίγγια.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν: άνδρες της ΟΠΚΕ, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ, του ΤΑΕ Ηρακλείου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται έκτροπα στον καταυλισμό, με μπαλωθιές και μουσική στη διαπασών, ενώ αρκετές φορές κάτοικοι της περιοχές διαμαρτύρονται για την ηχορύπανση.

Κλείσιμο
Σήμερα ωστόσο αποφασίστηκε αστυνομική επέμβαση και όχι συστάσεις.

Evoia-xasisofyteia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης