Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα: Έρχονται πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

thess0

Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ - Νέα επιδείνωση, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από πρόσκαιρα ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις - Πολύ μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται από τη νύχτα στο νομό Θεσσαλονίκης, τον Θερμαϊκό και τη Χαλκιδική

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από πρόσκαιρα ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και πιθανόν τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι πολύ μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται από σήμερα τη νύχτα στο νομό Θεσσαλονίκης, τον Θερμαϊκό και τη Χαλκιδική και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στις Σποράδες, τα νότια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οδηγίες από τη διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειεας Κεντρικής Μακεδονίας

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ ΕΜΚ, που ισχύει από τις πρώτες βραδινές ώρες σήμερα μέχρι και τις μεσημεριανές της Κυριακής, υπενθυμίζει με ανακοίνωση της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Διαβεβαιώνει ότι έχει θέσει σε κατάσταση ετοιμότητας - επιφυλακής όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την περίπτωση αντιμετώπισης έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Επίσης, δίνει οδηγίες για μέτρα αυτοπροστασίας προς τους πολίτες.

Η υπηρεσία υπενθυμίζει ότι οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

"Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων" τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση .

Μεταξύ των οδηγιών που δίνονται είναι οι πολίτες να βεβαιωθούν ότι δεν είναι φραγμένα τα λούκια και οι υδρορροές των σπιτιών τους, να αναβάλουν προγραμματισμένες και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, να προστατεύονται από τη χαλαζόπτωση, κ.α.

Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική 

Σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκε η Πυροσβεστική μετά την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε ότι με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, «η Υπηρεσία μας, άμεσα προέβη στην έκδοση διαταγής, για την ενεργοποίηση του Πυροσβεστικού Μηχανισμού, με διασπορά οχημάτων και τη δημιουργία σταθμών βάσης άμεσης επέμβασης, στις περιοχές όπου αναμένεται αυτά να εκδηλωθούν.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών και συνοδών φαινομένων. Συγκεκριμένα:

Το Πυροσβεστικό προσωπικό, ο γενικός εξοπλισμός της υπηρεσίας μας, ο ειδικός εξοπλισμός της ΕΜΑΚ, καθώς και τα πεζοπόρα τμήματα, θα είναι σε ετοιμότητα για επέμβαση εφόσον απαιτηθεί.

Επίσης, έχουν ενημερωθεί όλοι οι συναρμόδιοι στην αντιμετώπιση των καταστροφών φορείς, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητά τους, με τη σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) ή Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ)».

Παράλληλα, ο κ. Βαθρακογιάννης υπενθύμισε «τις οδηγίες αυτοπροστασίας, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων, προκειμένου οι πολίτες:

Να ασφαλίσουν αντικείμενα, τα οποία αν παρασυρθούν, ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

Να βεβαιωθούν, ότι οι υδρορροές των κτιρίων δεν είναι φραγμένες και λειτουργούν κανονικά.

Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με οχήματα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

Να αποφεύγουν υπαίθριες εργασίες και δραστηριότητες, σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές καθώς και την αλιεία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων.

Σε περίπτωση χαλαζόπτωσης, να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε.

Να αποφεύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές όπου ελαφρά αντικείμενα, μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος.

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους πολίτες, για τη δική τους ασφάλεια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών».

Η πρόβλεψη του Meteo

Από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βορειοδυτική και βόρεια χώρα, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Θεσσαλία και στις Σποράδες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από ενισχυμένους ανέμους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη χαλαζόπτωση.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το βράδυ της Κυριακής, ενώ επισημαίνονται οι περιοχές όπου περιμένουμε τα ισχυρότερα φαινόμενα, καθώς και οι περιοχές όπου ενδέχεται να εκδηλωθεί χαλαζόπτωση.

slide_Jul132


Κατά τη διάρκεια της Κυριακής οι καταιγίδες θα επιμείνουν στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και βαθμιαία θα επηρεάσουν νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται, ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικά ο Καιρός

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-07-2019

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Το βράδυ αναμένεται επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιοανατολικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με όμβρους τις απογευματινές ώρες και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Από το βράδυ αρχικά στη δυτική και σταδιακά και στην κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, που θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με όμβρους στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Από το βράδυ αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Στα νότια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους τις απογευματινές ώρες.

Τη νύχτα στα βόρεια θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς τοπικά έως 5 μποφόρ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 που θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νότια γενικά αίθριος. Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν.

Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδια ένταση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές .

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


ΜΕΡΟΣ 2

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-07-2019

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και πιθανώς η δυτική Στερεά. Τα φαινομένα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 ή ανατολικοί 5 μποφόρ που θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν αρχικά στα δυτικά και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις τοπικά 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 που θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ που στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Στα νότια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Βελτίωση το βράδυ.

Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 4 και στα νότια ανατολικοί έως 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (24)

Με τον Τσιπρα δεν εγινε τιποτα με το που ειχε βγει, τυχαιο;

Αγαπητοί μου νεοδημοκράτες μην ανησυχείτε δεν απαξιουμε και ούτε περιφρονούμε τον αρχηγό σας με το όνομα που αρχίζει από Μήτσος και τελειώνει σε Τάκης( είπαμε δεν το λέμε για να μην έχουμε καταστροφές στην περιοχή του καθενός μας ) δεν μιλάμε λοιπόν για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλα απλά για το γκαντεμικο της οικογένειας Μ.... τακης που όντως με το που ξαναεγινε κυβέρνηση δεν έμεινε τίποτα όρθιο, συνωμότησε το σύμπαν όλο εναντίον μας... και μη χειρότερα παιδιά.

ανων.51

Αυτή η δεισιδαιμονία είναι κατ΄αρχήν αντίθετος προς τις βασικές αρχές της Αριστεράς για την υλιστική θεώρηση των πραγμάτων....Αν κ τις καταστροφές της Κλιματικής Αλλαγής, που όντως υπάρχει, τις χρεώνουμε οπουδήποτε μόνον ως Γραφικό ακούγεται...και φυσικά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τα "άφησε" όλα η Αριστερά χάλια που να μην μπορεί να λειτουργήσει τίποτε σωστά...κ αυτό ακούγεται υπερβολικό γι΄αυτό να κρίνεται η Κυβέρν. βάσει των προγραμμάτων της κ όχι βάσει του καιρού κ της Φύσης που είναι απρόβλεπτα......

Νασος

Κούλη, φύγε! Θα πεθάνουμε όλοι αν ολοκληρώσεις 4ετια

βελζεβούλ

παιδια πολλα ανεξηγητα φαινομενα συμβαινουν τις τελευταιες πεντε μερες στην χωρα μας οπως η καταστροφη στην χαλκιδικη, αεροπορικό ατύχημα στη Νάξο, σεισμος στην αμφιλοχια, αποψε περιμενουμε διαδοχικα μπουρινια.. πολυ φοβαμαι οτι θα επαληθευτει η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα που πρόβλεψε οτι η καταστροφη της ανθρωποτητας θα ξεκινησει οταν σε μια χωρα της βαλκανικης παρει την εξουσια καποιος γουρλοματης

🇬🇷

Ο Αρκάς που είναι τόσες μέρες;

Αρης

Τώρα είναι όλα τέλεια.θα ξανακάνει σκίτσα με ζώα όπως τότε επί Σημίτη που ήταν όλα και πάλι τέλεια.

Eternity79

Καλαμαρια χαρα Θεου ακομη..τι τρομολαγνεια ειναι αυτη ρε?

Μην ανησυχείτε

Ο Κουλης προσεύχεται για χάρη σας στην Τήνο

Ο τζιτζικωστας

Ακόμα βιδωμενος στην καρέκλα του; Ου να μου χαθείτε.

Νικος

Τωρα τα παρουσιαζετε ολα καλα και ολα ωραια,με και καλα πληρη κινητοποιηση των φορεων, επαγρυπνηση και ταξη... Ποιον κοροιδευετε;;;

Χορευταράς Συντάγματος

Όχι εμάς πάντως σύντροφε. Δεν μπορεί κανείς να μας κοροιδεψει.

Ο Φάπας ο μαυροζώνης

Nίκο συριζόπουλο τσακίσου στη τρύπα σου

Έφυγε η

χολέρα, καθάρισε ο τόπος.

!!

Μηπως γιατι τωρα πραγματικα δουλευουν και δεν ξυνονται οπως εκαναν μεχρι πριν μια εβδομαδα; Ειδες ποσο μεγαλη διαφορα;

Ευχαριστούμε

Είναι σημαντική η ενημέρωση.

Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε

Ο Κυριάκος ανέσυρε τις δυνάμεις του Σκότους. Αν δείτε τη φωτό του κυκλώνα είχε την εικόνα του Ψηλού

Ο Φάπας ο μαυροζώνης

Θα κλαίτε εσείς από τις φάπες που θα τρώτε σούργελο ρεντικόλο

0987

Εγώ σύντροφε όποτε λέω "τσίπρα", κλάνω. Μετράει αυτό;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης