Tσαβούσογλου για Μητσοτάκη: Toν γνωρίζω καλά, παίζαμε μπάλα μαζί

Tσαβούσογλου για Μητσοτάκη: Toν γνωρίζω καλά, παίζαμε μπάλα μαζί

«Πιστεύουμε ότι θα κάνει καλές δουλειές για την Ελλάδα» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ και σημείωσε ότι και ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας είναι καλός του φίλος από το Συμβούλιο της Ευρώπης

cavu_main01
Για τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σημειώνοντας ότι «τον γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά από τότε που ήταν ακόμη βουλευτής.

«Παίζαμε και ποδόσφαιρο μαζί. Και πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Και ο πρόεδρός μας ήταν ο πρώτος ηγέτης που τον συνεχάρη μετά τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι θα κάνει καλές δουλειές για την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από συνάντησή του με τον Τούρκο Υπουργό Αμυνας Χολούσι Ακάρ και τον αρχηγό της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, ο κ. Τσαβούσογλου ανέφερε πως «και ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας είναι καλός μου φίλος από το Συμβούλιο της Ευρώπης».

«Θέλουμε αντί να αυξηθεί η ένταση στο Αιγαίο, να βρούμε λύσεις συνομιλώντας ειλικρινά. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι αφορμή να συνεχίσουμε τις σχέσεις μας με πιο εποικοδομητικό τρόπο», ανέφερε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης