Κόντρα ΠΑΓΝΗ με εργαζόμενους για τον καύσωνα και τα κλιματιστικά

Κόντρα ΠΑΓΝΗ με εργαζόμενους για τον καύσωνα και τα κλιματιστικά

Η τεχνική υπηρεσία είναι σε ετοιμότητα, υποστηρίζει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της

pagni
Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσκομείου Ηρακλείου απάντησε σε όσα υποστήριξε το σωματείο εργαζόμενων το μεσημέρι της Δευτέρας, περί εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών εργασίας λόγω του καύσωνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει κάνει παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία του».

Η ανακοίνωση της διοίκησης ΠΑΓΝΗ αναφέρει:

Απαντώντας σε δημοσιεύματα για τον κλιματισμό στο ΠαΓΝΗ, σας ενημερώνουμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει κάνει παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία του.

Οι θάλαμοι των κλινικών του Νοσοκομείου, κλιματίζονται με VRV που έχει εγκατασταθεί εδώ και 25 χρόνια, επιπρόσθετα του Κεντρικού κλιματισμού. Αυτά τα συστήματα αντικαθίστανται σταδιακά κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα προχωράμε και σε ενεργειακή αναβάθμιση, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας.

Όλοι οι υπόλοιποι χώροι του νοσοκομείου, κλιματίζονται από το Κεντρικό Σύστημα (Ψυχροστάσιο), το οποίο αντικαταστάθηκε πριν από 2,5 χρόνια, σύμφωνα με τον αρχικό κτιριακό σχεδιασμό.

Για την αντιμετώπιση της αυξημένης θερμοκρασίας σε ορισμένους χώρους κλινικών, δόθηκαν εφεδρικά συστήματα κλιματισμού και αερισμού.

Η Τεχνική Υπηρεσία του ΠαΓΝΗ είναι σε συνεχή ετοιμότητα αντιμετώπισης ενδεχόμενων άλλων προβλημάτων, λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης