Τροχαίο στη Λάρισα: Τα δυο αδέρφια και το χτύπημα της μοίρας

Τροχαίο στη Λάρισα: Τα δυο αδέρφια και το χτύπημα της μοίρας

Δυο χρόνια ακριβώς μετά το θάνατο του αδερφού της η νεαρή Έλενα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στην μνήμη του

thyma_maketa01
Ο Αισχύλος είχε γράψει ότι «είναι αδύνατο να ξεφύγεις απ' ότι σου γράφει η μοίρα σου» και η μοίρα της νεαρής Έλενας «γράφτηκε» πάνω σε μια κολόνα φωτισμού, ξημερώματα στο Γερακάρι της Λάρισας.

Εκεί καρφώθηκε το αυτοκίνητο  στο οποίο επέβαινε η νεαρή, την ίδια ακριβώς ημέρα που είχε σκοτωθεί ο αγαπημένος της αδερφός, δυο χρόνια πριν.

Επτά Ιουλίου του 2017 έγραψε το ημερολόγιο όταν ο νεαρός έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, επτά Ιουλίου του 2019 το κισμέτ της Έλενας αποφάσισε για την δική της ζωή.

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που οι άνθρωποι δεν αναρωτιούνται αν η ζωή σκηνοθετεί τις πιο απρόβλεπτες τραγωδίες, αλλά τις βλέπουν μέσα από μια τέτοια είδηση.
thyma01

Κλείσιμο
Δυο αδέρφια σκοτώνονται μέσα σε δυο χρόνια την ίδια ακριβώς ημέρα, με τον ίδιο τρόπο σε ένα από αυτά τα συγκλονιστικά παιχνίδια της μοίρας με τις ζωές των ανθρώπων.
Λίγες ώρες πριν σκοτωθεί, η νεαρή Έλενα σε μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, θυμόταν τον αγαπημένο της αδερφό με τρυφερά λόγια.

Έγραψε για τις αναμνήσεις, για τα όσα δεν πρόλαβαν να ζήσουν μαζί, για το πιάτο που βάζει ακόμη στο τραπέζι από συνήθεια, για την επιθυμία της να του μιλήσει.
thyma05

«Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν. Μια αγκαλιά...».
Οι λέξεις της Έλενας γράφτηκαν λίγες ώρες πριν βγει έξω μαζί με δύο φίλους της γι' αυτό που εξελίχθηκε στην τελευταία έξοδο της σύντομης ζωής της.
fb01

Τον αδερφό της τον «ένοιωθε» πάνω της, στο τατουάζ με το όνομα του που είχε «χτυπήσει» στο χέρι της, ένας φόρος αγάπης στον άνθρωπο που την νοιαζότανε καθημερινά.
Αυτόν που έφυγε μια μέρα σε ένα τροχαίο πάνω στον Τύμναβο, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, δάκρυα και μνήμες από παλιές ευτυχισμένες στιγμές.

Σήμερα το πρωί, στις πέντε τα ξημερώματα, 19χρονη Έλενα επέστρεφε σπίτι της μαζί με δυο φίλους της. Δεν οδηγούσε αυτή αλλά ένα 23χρονος που για άγνωστο προς το παρόν λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Η Έλενα και ο έτερος συνεπιβάτης σκοτώθηκαν προφανώς ακαριαία, όταν το όχημα καρφώθηκε σε στύλο φωτισμού στην τοπική οδό που οδηγεί από την Αγιά στην Λάρισα.
Εκεί έμελλε να σβήσει η νεαρή κοπέλα, ακριβώς δυο χρόνια μετά το τροχαίο που στέρησε την ζωή στον αδερφό της, αυτόν που «πήγε» να συναντήσει στο πιο μοναχικό ταξίδι της σύντομης ζωής της.
thyma03
thyma06
thyma04
thyma02

Δείτε βίντεο: Τροχαίο στη Λάρισα: Δύο χρόνια μετά τον αδελφό της έφυγε την ίδια μέρα η 19χρονη Ελένη
Τροχαίο στη Λάρισα: Δύο χρόνια μετά τον αδελφό της έφυγε την ίδια μέρα η 19χρονη Ελένη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης