Εκατοντάδες χασισόδεντρα σε φυτεία στη Μάνη

Εκατοντάδες χασισόδεντρα σε φυτεία στη Μάνη

Με την καθοδήγηση του ελικοπτέρου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν την χασισοφυτεία μέσα σε μια δασική έκταση στο φαράγγι του Ριντόμου

Mani-xasisofyteia
Μετά την Κρήτη, το ελικόπτερο της Αστυνομίας έκανε το «θαύμα» του και στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, όπου εντόπισε μια χασισοφυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια. Μάλιστα, ο καλλιεργητής εντοπίστηκε στην Καλαμάτα και συνελήφθη με την πλούσια παραγωγή του.

Με την καθοδήγηση του ελικοπτέρου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν την χασισοφυτεία μέσα σε μια δασική έκταση στο φαράγγι του Ριντόμου κοντά στο χωριό Βόρειο Αβίας. Τα συνολικά 263 δενδρύλλια που είχαν ύψος ως 1,50 μέτρο καλλιεργούνταν σε τέσσερις ανισόπεδους χώρους που είχαν εκχερσωθεί και διαμορφωθεί κατάλληλα.

Στον χώρο της φυτείας υπήρχε ένα παράπηγμα που λειτουργούσε ως ξηραντήριο και μέσα βρέθηκαν 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα ευρήματα αποκάλυψαν την ταυτότητα του 61χρονου καλλιεργητή, που συνελήφθη στο σπίτι του στην Καλαμάτα όπου κατασχέθηκαν άλλο ένα κιλό και 58 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα φορτηγό. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης