Λαμία: Αμέσως μόλις τους άφησαν ελεύθερους έκαναν πάλι διαρρήξεις!

Λαμία: Αμέσως μόλις τους άφησαν ελεύθερους έκαναν πάλι διαρρήξεις!

Οι τρεις Ρομά ηλικίας 25, 17 και 17 χρόνων προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτια της περιοχής, αλλά δεν τα κατάφεραν και γκρέμισαν την τζαμαρία ενός ουζερί από την ταμειακή μηχανή του οποίου άρπαξαν 100 ευρώ

astynomia_krypteia
Δεν έχασαν χρόνο οι τρεις νεαροί Ρομά που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για την απόπειρα σε ένα συνοικιακό σουβλατζίδικο της Λαμίας, όπου έτρωγαν και οι ίδιοι τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή, τους έπιασαν ξανά για νέες διαρρήξεις!

Οι τρεις Ρομά ηλικίας 25, 17 και 17 χρόνων προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτια της περιοχής, αλλά δεν τα κατάφεραν και γκρέμισαν την τζαμαρία ενός ουζερί από την ταμειακή μηχανή του οποίου άρπαξαν 100 ευρώ! Όμως, η 51χρονη ιδιοκτήτρια ειδοποίησε που επενέβησαν άμεσα και πέρασαν χειροπέδες σε δυο από αυτούς, ενώ ο ένας από τους ανήλικους διέφυγε.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 20 ευρώ που κατασχέθηκαν και διαπιστώθηκε ότι, εκτός από τα σπίτια, είχαν αποπειραθεί να τρυπώσουν και στο κτίριο της… Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, σπάζοντας την τζαμαρία στης εισόδου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Μετά από αυτά, οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν και πάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και ο τρίτος αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης