Αγρότης έπεσε θύμα διαρρηκτών για... 38η φορά στη Θήβα!

Αγρότης έπεσε θύμα διαρρηκτών για... 38η φορά στη Θήβα!

Οι συμμορίες των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι την αποθήκη του

astinomia-deftero
Θέση στο βιβλίο Γκίνες διεκδικεί ένας παραγωγός αγροτικών προϊόντων από τη Θήβα καθώς οι συμμορίες των “κυνηγών” χαλκού και μετάλλων έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι την αποθήκη του και, τα ξημερώματα της Πέμπτης, την παραβίασαν για... 38η φορά! Μάλιστα, οι διαρρήκτες διέλυσαν και έναν μετασχηματιστή που βρίσκεται απ' έξω.

Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν όλα τα εργαλεία και ό,τι μεταλλικό υπήρχε μέσα στην αποθήκη και στη συνέχεια γκρέμισαν από την θέση του τον μετασχηματιστή, που και αυτός έχει καταστραφεί άλλες τόσες φορές και λεηλάτησαν τον χαλκό που περιείχε!

Ο άτυχος αγρότης διαμαρτύρεται για την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή και καταγγέλλει τη Δ.Ε.Η. και τους εργολάβους της που δεν διαφυλάττουν την περιουσία της Επιχείρησης.

*** Την ώρα που η ένοικος ενός διαμερίσματος πολυκατοικίας στην Καλαμάτα αναζητούσε λίγη δροσιά στο μπαλκόνι της, οι διαρρήκτες... αλώνιζαν στο εσωτερικό! Οι δράστες σκαρφάλωσαναπό το μπαλκόνι της πίσω πλευράς και μπήκαν στο σπίτι χωρίς να τους πάρει είδηση η γυναίκα, τη νύχτα της Δευτέρας. Όταν μπήκε ξανά μέσα, οι εισβολείς είχαν γίνει καπνός αφήνοντας άνω-κάτω τα δωμάτια και έχοντας κλέψει ό,τι πολύτιμο βρήκαν! Οι γείτονες είχαν δει κάτω από την πολυκατοικία δύο νεαρές που φαίνεται να φύλαγαν τσίλιες, ενώ στη συνέχεια έφυγαν μαζί με δυο άνδρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης