Αποκαταστάθηκε το μπλακ άουτ στην ανατολική Θεσσαλονίκη - Πού αποδίδει τη βλάβη ο ΔΕΔΔΗΕ

Αποκαταστάθηκε το μπλακ άουτ στην ανατολική Θεσσαλονίκη - Πού αποδίδει τη βλάβη ο ΔΕΔΔΗΕ

Γύρω στις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε τμήματα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα από τα ξημερώματα της ίδιας μέρας - Για σπάνια διπλή βλάβη σε υπόγειο καλώδιο Μέσης Τάσης έκανε λόγο ο ΔΕΔΔΗΕ

dei_kolona
Αποκαταστάθηκε στις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης η ηλεκτροδότηση σε τμήματα των περιοχών Αναλήψεως, Βούλγαρη και Μαρτίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που επηρεάστηκαν από διπλή βλάβη που προέκυψε σε υπόγειο καλώδιο Μέσης Τάσης, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Η πρώτη βλάβη στο υπόγειο καλώδιο προέκυψε στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο όπως επισημαίνει ο Διαχειριστής, προέκυψε και δεύτερη βλάβη περίπου δύο ώρες μετά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εφεδρικής τροφοδοσίας που υφίσταται στα υπόγεια καλώδια.

Τονίζει ακόμη ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της διπλής βλάβης, ξεκινώντας τις εργασίες αποκατάστασης εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, με δεδομένο ότι επρόκειτο για υπόγειο καλώδιο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και περί τις 15:30, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε τμήματα των περιοχών Αναλήψεως, Βούλγαρη και Μαρτίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, που επηρεάστηκαν από διπλή βλάβη που προέκυψε σε υπόγειο καλώδιο Μέσης Τάσης.

Αναλυτικότερα, η πρώτη βλάβη στο υπόγειο καλώδιο προέκυψε περί τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο, προέκυψε και δεύτερη βλάβη περίπου δύο ώρες μετά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εφεδρικής τροφοδοσίας που υφίσταται στα υπόγεια καλώδια.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της διπλής βλάβης, ξεκινώντας τις εργασίες αποκατάστασης εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, με δεδομένο ότι επρόκειτο για υπόγειο καλώδιο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης