Επιτηρούσαν με κάμερα μεγάλη χασισοφυτεία στην Ανατολική Μάνη

Επιτηρούσαν με κάμερα μεγάλη χασισοφυτεία στην Ανατολική Μάνη

Στην φυτεία  καλλιεργούνταν συνολικά 772 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών

fitia
Έβγαλε «λαγό» η πολύωρη εξερεύνηση που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Γυθείου σε μια μεγάλη σε δασική στην περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, αφού ανακάλυψαν έναν χώρο στον οποίο καλλιεργούνταν μια τεράστια χασισοφυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που βρισκόταν υπό... επιτήρηση!

Στον εκχερσωμένο χώρο που είχαν διαμορφώσει άγνωστοι κατάλληλα, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούνταν συνολικά 772 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών, ενώ βρέθηκαν και πλήθος αντικείμενα για την καλλιέργεια, καθώς και μια φορητή κάμερα με την οποία παρακολουθούσαν τη φυτεία οι καλλιεργητές, καθώς ενεργοποιούνταν όταν ανίχνευε κίνηση!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσει στους δράστες, ενώ τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν. Η προανάκριση για τον εντοπισμό των καλλιεργητών της φυτείας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης