Φυτεία με υδροπονική και φυσική κάνναβη στην Ηλεία

Φυτεία με υδροπονική και φυσική κάνναβη στην Ηλεία

Η μισή χασισοφυτεία αναπτυσσόταν στην αποθήκη με το σύστημα της υδροπονικής καλλιέργειας και η υπόλοιπη σε φυσικές συνθήκες – Οι αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο

astynomia_4
Στα δυο είχε χωρίσει την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Κατάκολο Ηλείας ένας 39χρονος, με τα μισά δενδρύλλια να αναπτύσσονται μέσα σε αποθήκη με το σύστημα της υδροπονικής καλλιέργειας και τα υπόλοιπα με… φυσικές συνθήκες έξω από αυτήν!

Ο 39χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι του από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή του 52χρονου. Στις έρευνες που ακολούθησαν στην κατοικία του 39χρονου, όμως, βρέθηκαν συνολικά 30 δενδρύλλια ύψους ως 1,70 μέτρου.

Από αυτά, τα 16 τα καλλιεργούσε μέσα σε αποθήκη με σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας που αποτελούνταν από δυο ηλεκτρικούς λαμπτήρες προσαρμοσμένους σε ανακλαστήρες και ένα μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας, ενώ τα υπόλοιπα 14 έξω από την αποθήκη σε γλάστρες και στο έδαφος! Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν στους ίδιους χώρους 95 γραμμάρια ακατέργαστης και 220 γραμμάρια φύλλων κάνναβης. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Μέσα σε πυκνή βλάστηση σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο για να καλλιεργεί δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 μέτρου, ένας 47χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,1 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

katakolo_xasisofut
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης