ΠΟΕΔΗΝ: Σκανδαλώδης παράταση της θητείας των Διοικητών του ΕΣΥ την ημέρα προκήρυξης των εθνικών εκλογών

4737026

Με την επίμαχη υπουργική απόφαση, η οποία μάλιστα δημοσιεύθηκε την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, δηλαδή στις 10 Ιουνίου 2019, παρατείνεται η θητεία 42 Διοικητών και 7 αναπληρωτών Διοικητών

Το περιεχόμενο υπουργικής απόφασης που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, και η οποία περιέχει 49 "ρουσφέτια" για ισάριθμα στελέχη του ΕΣΥ, με κομματική ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίμαχη υπουργική απόφαση, η οποία μάλιστα δημοσιεύθηκε την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, δηλαδή στις 10 Ιουνίου 2019, παρατείνεται η θητεία 42 Διοικητών και 7 αναπληρωτών Διοικητών, θητεία που σε όλες τις περιπτώσεις έληγε εντός της προεκλογικής ή της μετεκλογικής περιόδου.

"Ο κ. Πολάκης φρόντισε να εξασφαλίσει τους εκλεκτούς για λίγο καιρό ακόμα, και παράλληλα τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης τους από την επόμενη κυβέρνηση. Έχει πει άλλωστε πολλές φορές ο κ. Πολάκης ότι σκοπός είναι η κατάληψη του κράτους, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να επιβεβαιώνεται" λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως υπενθυμίζει στην ανακοινωσή της η Ομοσπονδία, η ανεξαρτητοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης με την επιλογή στελεχών από Εθνικό Μητρώο είναι δέσμευση της χώρας προς τους δανειστές. Στο πλαίσιο αυτό οι Διοικητές και οι αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων θα πρέπει να επιλέγονται από το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης με βάση τον Νόμο 4369/2016. Η σύσταση του Μητρώου Στελεχών έπρεπε να γίνει από 13.7.2016, ωστόσο ουδέν έχει υλοποιηθεί αναφορικά με το Μητρώο οπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος. Αντιθέτως, αυτό που έσπευσε να κάνει η κυβέρνηση, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ειναι να ψηφίσει τον Νόμο 4600/2019, άρθρο 159, με το οπόιο δίνει τη δυνατότητα παράτασης των σημερινών Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών των Νοσοκομείων.

Δείτε εδώ την απόφαση

ΣΧΟΛΙΑ (12)

Δημήτρης

Τον Πολακη τελευταια του εχουν σφίξει το λουρί και δεν γαυγίζει.Αλλά όπως όλοι οι ασταθείς ψυχολογικά σε συνδυασμό με κατανάλωση αλκοολ άνθρωποι ,είναι θέμα χρόνου να κόψει αλυσιδα και να ουρλιαξει πάλι στο FB.Και τότε Αλέξη θα δεις -5% σε μία νύχτα...

Γιώργος

Ο Πολάκης είναι ο σημαντικότερος λόγος να ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία

τασ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΑΛΗ ΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

ρ

Σωστή ενέργεια. ΓΙατί εφόσον η ΝΔ θέλει να τα τελειώσει για να δώσει χώρο στα ιδιωτικά, πρέπει να υπάρχει κάποια αντίσταση. Βέβαια αυτό στην ΝΔ δεν αρέσει, αλλά τι να κάνουμε.

Cris

Πρέπει να καταλάβεις ότι έχουμε 2019 και όχι 1960 και το βασικώτερο, επειδή λουφάρεις μυαλό: Θα τους διώξει, αν θέλει, και την αποζημίωση θα την πληρώσει ο κυρίαρχος λαός.

Χρηστος

Κ τι αντίσταση θα κάνει ο Δκτής τού Νοσοκομείου; Θα ανοιγοκλείνει τα φώτα;

@ ρ

Άρα παραδέχεσαι ότι δημιουργεί κομματικό στρατό! Πολύ καλά θα κάνει να δώσει χώρο σε ιδιώτες η ΝΔ να γίνουμε επιτέλους κανονική χώρα και όχι υπόδουλοι του κρατισμού και των κηφήνων. Αμήν και πότε!

51

Και γιατι δεν παρατεινει την θητεια της η Κυβερνηση;; . ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

sdf

άμα είσαι και πετυχημένος γιατί να μη μείνεις? χαχαχα

@

Γνωρίζεις κάποιον επιτυχημένο εσύ;;. Μήπως εννοείς τον βουλκανιζατερά της Σαντορίνης ή τον με πολλα πτυχία της Νίκαιας;;

Οπλαρχηγός Μπαρμπαρουσης

Δώσε πόνο Πόλακα! Εσύ κρητίκαρε διαφέρεις, δεν είσαι σαν τους "προηγούμενους"...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΛΑ

Θα πληρώνουμε τα μυριζοσκυλα ΧΡΟΝΙΑ αφότου πέσουν

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Έτσι χτυπάμε τον φασισμό! Πρέπει να ΦΑΜΕ ότι και όσο μπορούμε. Όσα περισσότερα εμείς, τόσα λιγότερα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Last

Παρατείνουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες νέου τους διορισμού . Το άκρον άωτον μιας καθεστωτικής ξεφτιλισμένης φασιστικής νοοτροπίας . Ψηφίστε τους . Ρε λέτε να βγει κανένας αλέξιος ο μικρός και να ανακαλέσει την απόφαση του φαύλου πολλάκις ; Λέτε .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης