Κεφαλονιά: Δέκα μήνες μετά κανείς δεν ξέρει γιατί αυτοκτόνησε το μοντέλο στο γιοτ

Κεφαλονιά: Δέκα μήνες μετά κανείς δεν ξέρει γιατί αυτοκτόνησε το μοντέλο στο γιοτ

Οι τοξικολογικές της εξετάσεις ήταν καθαρές, που σημαίνει πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ναρκωτικά ή φάρμακα

kefalonia-montelo-ena
Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου Σίνεντ Μακναμάρα από την Αυστραλία, που τον Αύγουστο του 2018, κρεμάστηκε στο πίσω μέρος της πολυτελούς θαλαμηγού του Μεξικανού κροίσου Αλμπέρτο Μπαγιέρες, στην Κεφαλονιά.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας στο άψυχο κορμί της νεαρής κοπέλας βγήκαν «καθαρές». Όπως είπε ο ίδιος στο protothema.gr δεν βρέθηκε κάποια ουσία, όπως ναρκωτικά, αλκοόλ ή ακόμα και κάποιου είδους φάρμακα που θα μπορούσε ίσως να δώσει κάποια εξήγηση για την κίνησή της να αυτοκτονήσει.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 20χρονης κοπέλας βγήκαν καθαρές .Η κοπέλα δεν είχε πιει ούτε αλκοόλ, δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή και δεν βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία» είπε στο protothema.gr.

Εξηγώντας την καθυστέρηση στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο ίδιος ανέφερε ότι ήρθαν στα χέρια του πριν από περίπου 20 μέρες, καθώς έγιναν από τοξικολογικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

kefalonia-montelo-dyo
kefalonia-montelo-ena



Βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού

Κλείσιμο
Ξημερώματα Πέμπτης 30 Αυγούστου στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, η 20χρονη καλλονή εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση να κρέμεται με ένα σχοινί στο πίσω μέρος της 93μετρης θαλαμηγού «Mayan Queen IV».

Το μοιραίο superyacht ανήκει σε γνωστό Μεξικανό μεγιστάνα των εξορύξεων, του οποίου η περιουσία αγγίζει, σύμφωνα με το «Forbes», τα 9,6 δισ. δολάρια.

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο της καλλονής, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το υπερπολυτελές σκάφος απέπλευσε με άγνωστο προορισμό από το λιμάνι του Αργοστολίου μαζί με το 23μελές πλήρωμά του, χωρίς όμως και τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του Αλμπέρτο Μπαγιέρες, ο οποίος φέρεται ότι δεν επέβαινε σε αυτό όταν έχασε τη ζωή της η Σίνεντ Μακναμάρα.

Η εντυπωσιακής ομορφιάς νεαρή ήταν υπάλληλος του Μεξικανού κροίσου και απολάμβανε τους θερινούς μήνες μια χλιδάτη ζωή, ταξιδεύοντας με το αξίας 190 εκατ. δολαρίων παραμυθένιο σκαρί από νησί σε νησί.

Τελικά η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κατά την αεροδιακομιδή της από το νοσοκομείο του νησιού του Ιονίου σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.
kef1
kef2
kef3
kef4
kef5
kef6
kef7
kef8
kef9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης