Στάση εργασίας των εργαζομένων με ελαστικές μορφές στα νοσοκομεία

poedin-apol

Στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση έξω απο το υπουργείο Υγείας

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι με ελαστικές μορφές απασχόλησης στα νοσοκομεία και τις άλλες Δημόσιες Μονάδες Υγείας.

Η στάση εργασίας ξεκινά στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα με τους εργαζομένους να δίνουν ραντεβού στις 12 το μεσημέρι για συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ που καλύπτει την κινητοποίηση «οι εργαζόμενοι με ελαστικές μορφές απασχόλησης συνάδελφοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Έως τον Φεβρουάριο 2020 τελειώνουν οι συμβάσεις και απολύονται. Κλείνουν πάνω από δύο έτη συνεχούς εργασίας και θα πρέπει να δοθεί μόνιμη λύση για τη συνέχιση της εργασίας τους».

«Γνωρίζουμε ότι είναι προεκλογική περίοδος αλλά όμως την ομηρία και το εμπόριο ελπίδας για ψηφοθηρικούς λόγους δεν το ανεχόμαστε» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Jimmy

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα απολύσουμε κανέναν μόνιμο δημόσιο υπάλληλο, αλλά θα σταματήσουμε να παίρνουμε συμβασιούχους προκειμένου να μειώσουμε τις δαπάνες και κατ' επέκταση τη φορολογία.

Κουκουρούκου !

Είστε ξεφτίλες !!! Αρχίσατε ήδη τις απεργίες γαϊδούρια του Δ.Τομέα ; Ακόμα δεν άλλαξε η κυβέρνηση και αρχίσατε ρε κωλοπαιδα τις κινητοποιήσεις ; Σε λίγους μήνες θα καίτε πάλι την Αθήνα ; Τόσα χρόνια με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μνημόνια και αυξήσεις φόρων , δεν άνοιξε μύτη ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης