«Φρουτάκια» και ζάρια σε μαγαζιά σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

«Φρουτάκια» και ζάρια σε μαγαζιά σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 7 θαμώνων στην Κοζάνη που έπαιζαν «φρουτάκια» - Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στην Εορδαία που έπαιζαν «μπαρμπούτι»

froutakia1
Στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσαν επτά θαμώνες ενός Ίντερνετ καφέ στην Κοζάνη ηλικίας 37 ως 68 χρόνων, την ώρα που έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» σε υπολογιστές που ήταν εγκατεστημένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τα παράνομα παιχνίδια συνδεδεμένα με κεντρικό server που βρισκόταν στο μπαρ και τον χειριζόταν ο 55χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους πελάτες, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 13 υπολογιστές. Και οι οκτώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ αναζητείται ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε.

*** Στη Πτολεμαϊδα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 48 χρόνων που έπαιζαν «μπαρμπούτι» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα στο αυτοσχέδιο καζίνο που λειτουργούσε σε ένα καφενείο. Μάλιστα, μαζί τους συνελήφθη ο 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος που έπαιζε μαζί τους, αλλά και ένας 50χρονος τσιλιαδόρος. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ κατασχέθηκαν 580 μάρκες, δυο ζάρια και τα χρήματα που πόνταραν οι τζογαδόρου, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης