Στυλίδα: Ιδιοκτήτης σπιτιού κατήγγειλε διάρρηξη αλλά τον έκλεβε η … γυναίκα του!

Στυλίδα: Ιδιοκτήτης σπιτιού κατήγγειλε διάρρηξη αλλά τον έκλεβε η … γυναίκα του!

Ο 59χρονος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία χρήματα που ξεπερνούσαν τα 30.000 ευρώ – Όταν είδε ότι έκαναν φτερά, έκανε καταγγελία και η αποκάλυψη ήταν αναπάντεχη

astynomia-peripoliko-tessera
Έπεσε από τα σύννεφα ένας 59χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού στη Στυλίδα, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς δεν φανταζόταν ότι ο δράστης ήταν η… σύζυγός του!

Ο 59χρονος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 30.000 ευρώ, αλλά όταν χρειάστηκε τα χρήματα διαπίστωσε πως είχαν κάνει… φτερά! Έντρομος κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει την κατοικία του, όμως από την έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης πράγμα που σήμαινε ότι ο δράστης ήταν… του σπιτιού!

Και πράγματι, η 49χρονη σύζυγός του, που ισχυριζόταν ότι είχαν κλαπεί και οι δικές της οικονομίες, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνη είχε πάρει το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, το οποίο μάλιστα είχε ξοδέψει! Μετά τις αποκαλύψεις, ο 59χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης