Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητές σε Φλώρινα και Ηράκλειο

Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητές σε Φλώρινα και Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμυνταίου εντόπισαν μια χασισοφυτεία από 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,70 μέτρου στη Φλώρινα

Flwrina-xasisodentra
Προσεκτικά κρυμμένοι παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμυνταίου μια χασισοφυτεία από 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,70 μέτρου που είχαν εντοπίσει σε μια θαμνώδη αγροτική περιοχή της Φλώρινας. Έτσι, όταν έφτασε ο 48χρονος Έλληνας που την καλλιεργούσε, πετάχτηκαν μπροστά του και τον συνέλαβαν.

Στον χώρο της φυτείας που ξεριζώθηκε, κατασχέθηκαν ένα σιδερένιο κλαδευτήρι, ένα σιδερένιο φτυαράκι, μια πλαστική δεξαμενή, δυο μπιτόνια και δυο λάστιχα ποτίσματος, ενώ στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν μία συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων και ένα ακόμη δενδρύλλιο ύψους πέντε εκατοστών. Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

*** Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε αγροτική έκταση της ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο καλλιεργούσε μια φυτεία από 21 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ένας 47χρονος με τη βοήθεια ενός 54χρονου. Οι δυο τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα, ενώ στο σπίτι του 47χρονου κατασχέθηκαν και 109,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης