Serial killer στην Κύπρο: Άλλες οκτώ μέρες κράτηση για τον «Ορέστη»

Serial killer στην Κύπρο: Άλλες οκτώ μέρες κράτηση για τον «Ορέστη»

Ο 35χρονος  Νίκος Μεταξάς όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν φέρει ένσταση στη κράτηση του, απάντησε μονολεκτικά «όχι»

metaxas
Ανανεώθηκε για ακόμα οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης του serial killer της Κύπρου Νίκου Μεταξά.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν φέρει ένσταση στη κράτηση του, απάντησε μονολεκτικά «όχι».

Ο επικεφαλής των ανακριτών ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 780 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν ακόμα 76 ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 35χρονου.

Σε μια άλλη εξέλιξη ταυτοποιήθηκε η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη και η μόνη σορός που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη με DNA είναι αυτή της 6χρονης Σιέρρα που ανασύρθηκε από τη λίμνη Μεμί μόλις προχθές.

Το επόμενο Σάββατο, ίσως και νωρίτερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για 7 φόνους και έναν βιασμό και η υπόθεση να παραπεμφθεί σε δίκη στο Κακουργιοδικείο. Ο serial killer Που όλο αυτό το διάστημα κρατείται σε αστυνομικά κρατητήρια θα μεταφερθεί στην πτέρυγα υψίστης ασφαλεάις των Κεντρικών Φυλακών.

Ο Νίκος Μεταξάς που σήμερα άκουσε για ακόμα μία φορά, από τον επικεφαλής των ανακρίσεων, τις λεπτομέρειες των φόνων που διέπραξε, παρέμεινε μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δικαστηρίου, ψύχραιμος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης