Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς: Δείτε στον χάρτη της Google πού έχει μποτιλιάρισμα

Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς: Δείτε στον χάρτη της Google πού έχει μποτιλιάρισμα

Αγίου Πνεύματος - Έξοδος: Πού έχει μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα - Προσοχή στις μετακινήσεις - Δείτε Live πού έχει κίνηση αυτή την  ώρα στην Αθήνα

kifisos_kinisi
Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με κύριο «σύμμαχο», για σήμερα τουλάχιστον,  τον καιρό.

Δείτε ΕΔΩ με τι καιρό θα ταξιδέψετε 

Προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα,11:15, οι οδηγοί που κινούνται στις εθνικές οδούς, καθώς καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στην Αθηνών - Λαμίας, στην είσοδο, από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι και τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό. 

agiou_pneumatos_kinisi_parasekui

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ
Κλείσιμο
 
Στάση εργασίας στο Τραμ από τις 10:00 - Ακινητοποιούνται στις 12:00 Μετρό και Τραμ

Εν τω μεταξύ, ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσει σήμερα το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και Τραμ.

Ειδικότερα, οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 12.00 έως τις 18:00 λόγω της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό.

Συγκεκριμένα:

- Μετρό και Ηλεκτρικός θα ακινητοποιηθούν απο τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα

- Το Τραμ παραμένει ακινητοποιημένο από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι

Αγίου Πνεύματος: Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι - Το αδιαχώρητο στα λιμάνια - Επί ποδός η Τροχαία

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων, λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της μεγάλης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Στο λιμάνι του Πειραιά, τα πλοία τόσο για κοντινούς προορισμούς όσο και για πιο μακρινούς φεύγουν σχεδόν γεμάτα, ενώ η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει: – Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής. – Αυξημένη αστυνομική παρουσία και στοχευμένη αστυνόμευση στα σημεία του οδικού δικτύου όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. – Αυξημένα μέτρα Τροχαίας στις εισόδους – εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων όπου παρατηρείται αυξημένη ροή διέλευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης