Κύπρος: Βρέθηκε η σορός της εξάχρονης - Ήταν το έβδομο θύμα του serial killer

Κύπρος: Βρέθηκε η σορός της εξάχρονης - Ήταν το έβδομο θύμα του serial killer

Στη λίμνη Μεμί, όπου ο Νίκος Μεταξάς είχε παραδεχθεί πως την είχε πετάξει - Βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντένια πλάκα - Ολοκληρώθηκε ο μακάβριος κύκλος των ερευνών, καθώς έχουν εντοπιστεί και τα επτά πτώματα των θυμάτων του

kypros_killer_koritsaki_art
Eντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η σορός της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί.

Το πτώμα του παιδιού είναι το έβδομο θύμα του serial killer Νίκου Μεταξά και το μοναδικό που αγνοούνταν μέχρι τώρα.

Το 6χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018. Η Mairy Rose είχε εντοπιστεί στις 14 Απριλίου και ήταν το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε μεταβεί εκ νέου στη Λίμνη για υποδείξεις. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, υπέδειξε άλλο σημείο στο οποίο είχε πετάξει τη σορό του άτυχου παιδιού. Οι έρευνες εστιάστηκαν σε αυτό το σημείο και υπό την καθοδήγηση του Επικεφαλής των ερευνών, του Δι/ντη της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα, ο δύτης της Brasal καταδύθηκε και εντόπισε τη σορό του παιδιού.

Το άψυχο σώμα της Siera εντοπίστηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ, όπως αναφέρει το sigmalive.com.
thymata_mana_kori
H 38χρονη Marry Rose Tiburcio, η 6χρονη κόρη της Sierra Graze Seucalliuc
Κλείσιμο


Λίμνη Μεμή: Υπό έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η πρώτη κατάδυση σε βάθος 17 μέτρων

Η σορός της 6χρονης Σιέρρα βρισκόταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης και εντοπίστηκε σε βάθος 6 μέτρων. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο τρόπος δολοφονίας της. Ο 35χρονος Serial killer τη Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για ακόμη 8 μέρες.

foto-metaforasierra


Αύριο, σε χωριό της Λευκωσίας θα γίνουν οι κηδείες της 38χρονης Λιβια Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενας από τη Ρουμανία, που ήταν τα πρώτα θύματα του serial Killer. Ο σύζυγος της Λίβια και πατέρας της Έλενας έχει ήδη προχωρήσει με αστικές αγωγές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας ζητώντας αποζημιώσεις πέραν του ενός εκ. ευρώ, για την πλημμελή διερεύνηση της καταγγελίας για εξαφάνιση τους το 2016. Αν η αστυνομία είχε διερευνήσει επαρκώς την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί οι δολοφονίες των άλλων τεσσάρων γυναικών και της 6χρονης Σιέρρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης