Τροχαίο Πατέρα: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο 19χρονος

Τροχαίο Πατέρα: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο 19χρονος

Εχει οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών  καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο

euaggelismos
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος τα ξημερώματα είχε σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στον 19χρονο έγιναν απεικονιστικές εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έχει οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών  καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου «Ποσειδώνιο». 

Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ένα Mini Cooper, βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο. 

Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο επίσης 19χρονος, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Εβερτ, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, από όπου έχει ήδη πάρει εξιτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης