Ιωάννινα: 18χρονος θα διακινούσε σχεδόν μισό κιλό χασίς στην περιοχή

Ιωάννινα: 18χρονος θα διακινούσε σχεδόν μισό κιλό χασίς στην περιοχή

Ο 18χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Iwannina-xasis
Μόνο τον... τουρισμό δεν είχε στο μυαλό του ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος έφτασε πρόσφατα στα Ιωάννινα και κατέλυσε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Στην κατοχή του είχε μια όχι και ευκαταφρόνητη ποσότητα χασίς, την οποία είχε σκοπό να διακινήσει σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 18χρονος «τουρίστας» εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών που τους είχαν δοθεί γι' αυτόν. Κατά την σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,7 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του.

Ωστόσο, στην έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο το ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, κατασχέθηκαν άλλες εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 404,5 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος.

Ο 18χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης