Οι χρήστες του Twitter «στολίζουν» την Ακριβοπούλου για την προπαγάνδα μέσω ΕΡΤ: Ντροπή, να παραιτηθεί

Οι χρήστες του Twitter «στολίζουν» την Ακριβοπούλου για την προπαγάνδα μέσω ΕΡΤ: Ντροπή, να παραιτηθεί

Για «όργιο κατατρομοκράτησης», «σαφείς οδηγίες από τον πολιτικό της αρχηγό», «αισχρή προπαγάνδα» κάνουν λόγο οι χρήστες του διαδικτύου για το προπαγανδιστικό βίντεο της «Δεύτερης Ματιάς» - Καμία συγγνώμη και επίθεση στα ΜΜΕ από την Ακριβοπούλου

gaidaros_ar
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το προπαγανδιστικό βίντεο που μεταδόθηκε στην περιβόητη εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ που προβλήθηκε μετά την απευθείας μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του κόμματος.

Το βίντεο με το τραγούδι ου Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας», σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, ήταν «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, με τους συντελεστές της εκπομπής και την ΕΡΤ να δείχνουν τι πιστεύουν πώς πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

Ακριβοπούλου  Το βίντεο με τον γάιδαρο στην ΕΡΤ


«Ντροπή», «αισχρή προπαγάνδα», «πιο φανατισμένη ΣΥΡΙΖΑΙΑ δεν υπάρχει», «θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την Κατερίνα Ακριβοπούλου ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια που ζητούν από την ΕΡΤ να... διατηρήσει την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» καθώς έτσι ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην έναρξη της εκπομπής της το βράδυ της Τρίτης επέλεξε να επιτεθεί στα Μέσα Ενημέρωσης που πρόβαλαν και καυτηρίασαν το ανεκδιήγητο βίντεο χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί για ό,τι παρουσίασε μέσω της κρατικής ΕΡΤ.

Κλείσιμο

Καμία συγγνώμη από την Ακριβοπούλου


Παρά, ωστόσο, τον σάλο που προκλήθηκε η Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεκινώντας την εκπομπή της το βράδυ της Τρίτης όχι μόνο δεν ζήτησε καμία συγγνώμη ή δεν έδειξε κάποια διάθεση μεταμέλειας για όσα έκανε αλλά προχώρησε σε επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης που πρόβαλαν το όργιο προπαγάνδας μέσω της ΕΡΤ υποστηρίζοντας ότι όσα έγιναν έχουν να κάνουν με την... ελευθερία γνώμης.

Υποστήριξε, δε, ότι υπάρχουν συνάδελφοί της στην ΕΡΤ που καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

«Η στάση του να λέει κανείς τη γνώμη του είναι κατάκτηση. Αυτό σημαίνει ελεύθερία γνώμης κυρίως αν το υπερασπίζεται κανείς συνέχεια χωρίς καιροσκοπισμούς» έκλεισε το μόνολογό της η κυρία Ακριβοπούλου.



Έντονη αντίδραση από τον δημιουργό της Μαρίζας

Έντονη ήταν η αντίδραση του δημιουργού της μικρής γαϊδουρίτσας που «πρωταγωνίστησε» χωρίς την άδειά του στο προπαγανδιστικό βίντεο που έπαιξε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εκπομπή της στην ΕΡΤ, καθώς η χρήση της έγινε μάλιστα χωρίς την άδειά του.

«ΑΙΣΧΟΣ! 😠 Δεν έδωσα την άδεια για την χρήση της ταινίας. Κάθε άλλο παρά πολιτικοποίηση θέλω για την Μαρίζα!» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κρυστάλλης, δημιουργός της γαϊδουρίτσας που πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Μαρίζα» και η οποία έχει κερδίσει βραβεία.

Ο κ. Κρυστάλλης, ασχολείται με το 3D Animation, και έχει εργαστεί στο Darkfall Online. Η περίφημη Μαρίζα δημιουργήθηκε το 2008 στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος του University of Technology στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το δημιούργημα του, αρκετά απολαυστικό, έχει προβληθεί σε μια σειρά από φεστιβάλ. Στην ελληνική της έκδοση στο youtube, η Μαρίζα έχει πάνω από 6 εκατομμύρια views, ενώ στην αγγλική της πάνω από 19,8 εκατομμύρια.

ΜΑΡΙΖΑ - Ο Πεισματάρης Γάιδαρος (Επίσημο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης