Ληστεία σε περίπτερο στο Σύνταγμα: Συνελήφθησαν οι δυο Ιρακινοί που μαχαίρωσαν τον υπάλληλο

Ληστεία σε περίπτερο στο Σύνταγμα: Συνελήφθησαν οι δυο Ιρακινοί που μαχαίρωσαν τον υπάλληλο

Οι δράστες μαχαίρωσαν τον υπάλληλο - Συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ Αθηνών - Κατά τη σύλληψή τους επιχείρησαν να επιτεθούν και στους αστυνομικούς 

irakin-mesa
Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας μπήκαν οι δύο Ιρακινοί ληστές που χθες το βράδυ επιτέθηκαν σε υπάλληλο περιπτέρου επί της Βασιλίσσης Αμαλίας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για δύο πολύ σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι όταν λίγα λεπτά αργότερα από την επίθεση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία, εντοπίστηκαν από μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών που πήραν σήμα και χτένιζαν την περιοχή, προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση για να ξεφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς με το μαχαίρι που είχαν καρφώσει στον υπάλληλο του περιπτέρου και ένα κατσαβίδι που κουβαλούσαν πάνω τους.



Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο αυτά άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που αποκαλύπτει το protothema.gr έχουν εμπλακεί και σε άλλες επιθέσεις, ανήκουν σε οργανωμένη ομάδα και ποιοι είναι οι συνεργοί τους.


irakin02
irakin01
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης