Μυτιλήνη: Χρυσαφικά και συσκευές αξίας άνω των €20.000 είχε αρπάξει σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών

Μυτιλήνη: Χρυσαφικά και συσκευές αξίας άνω των €20.000 είχε αρπάξει σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών

Μέσα σε ένα τριήμερο, ένας 25χρονος μαζί με έναν 28χρονο και έναν 16χρονο «άνοιξαν» τα σπίτια ενός 61χρονου και μιας ηλικιωμένης

Ισπανοί ξάφρισαν χρυσαφικά στη Μύκονο
Χρυσές λίρες, κοσμήματα, ρολόγια, διάφορα άλλα τιμαλφή, αλλά και ένα laptop με ηχεία, ένα tablet και κινητά συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ, ήταν η λεία μιας τριμελούς σπείρας αλλοδαπών που διέρρηξαν δυο σπίτια στη Μυτιλήνη και πούλησαν μέρος των κλοπιμαίων!

Τις διαρρήξεις στα σπίτια ενός 61χρονου και μιας ηλικιωμένης, έκαναν το τελευταίο τριήμερο ένας 25χρονος μαζί με έναν 28χρονο και έναν 16χρονο. Μάλιστα, ο πρώτος ανέλαβε να πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων σε έναν 27χρονο αλλοδαπό και κράτησε την τσάντα και προσωπικά έγγραφα του 61χρονου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη.

Στο σπίτι όπου διαμένει ο 27χρονος, βρέθηκαν ο φορητός υπολογιστής με τα ηχεία, 2,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1,3 γραμμάριο ηρωίνης, αλλά δεν έγινε γνωστό τι απέγιναν τα υπόλοιπα πανάκριβα κλοπιμαία και η έρευνα της Ασφαλείας συνεχίζεται. Σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης