Καιρός: Δείτε σε χάρτες τις θερμοκρασίες της εβδομάδας για όλη την Ελλάδα

Καιρός: Δείτε σε χάρτες τις θερμοκρασίες της εβδομάδας για όλη την Ελλάδα

Η θερμοκρασία σε κάθε πόλη  - Αναλυτική πρόγνωση από τους χάρτες της ΕΜΥ

kairos_ellada_thalassa
Ο καιρός συνεχίζει τα τερτίπια του και από τον καύσωνα γυρνάμε πάλι στο κρύο και τις βροχές.  Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία να άγγιξε κατά τόπους ακόμη και τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, όμως η Τρίτη θα είναι μια βροχερή μέρα για αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η θερμοκρασία ήδη από σήμερα Δευτέρα θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία βροχές ή και πιθανές καταιγίδες αναμένονται σε τοπικό επίπεδο και στην Αττική. Σοβαρή υποψηφιότητα θέτουν τα πιο ορεινά και ημιορεινά τμήματα αλλά και τα βόρεια προάστια και μικρότερη πιθανότητα οι υπόλοιπες περιοχές. Πάντως, κατά διαστήματα, από τις 14.00 μέχρι και τις 18.00 της Τρίτης θα επηρεαστούν με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες διάφορες περιοχές της Αττικής χωρίς τα φαινόμενα όμως να είναι γενικευμένα στο Νομό.

Η αστάθεια που θα δώσει λίγες μπόρες κυρίως στα πιο ορεινά θα διατηρηθεί και την Τετάρτη, όμως την ημέρα αυτή τα φαινόμενα θα είναι πολύ περιορισμένα.

Τα νεότερα στοιχεία θέλουν να επιστρέφει η ζέστη την Πέμπτη και την Παρασκευή με τη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά και στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές αυτών να αγγίζει περίπου τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και πιθανότατα τοπικά και παραπάνω.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο. 

Δείτε αναλυτικά τις θερμοκρασίες μέσα από τους χάρτες της ΕΜΥ για όλη την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ

Κλείσιμο
monday_k
ΤΡΙΤΗ
triti_k

ΤΕΤΑΡΤΗ
tetarti_k

ΠΕΜΠΤΗ
pempti_k
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
paraskeui_k
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης