Αίγιο: Ανήλικος ο ένας από τους ληστές που χτύπησαν ηλικιωμένο

Αίγιο: Ανήλικος ο ένας από τους ληστές που χτύπησαν ηλικιωμένο

Ο 15χρονος και ο 24χρονος συνεργός του χτύπησαν και πέταξαν στο έδαφος έναν ηλικιωμένο και του άρπαξαν 250 ευρώ

astynomia-peripoliko-tessera
Μόλις 15 χρόνων είναι ένας από τους δυο νεαρούς που λήστεψαν την περασμένη Πέμπτη έναν ηλικιωμένο στο Αίγιο, χτυπώντας τον με αδικαιολόγητη αγριότητα! Ωστόσο, έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές για παρόμοιες ληστείες!

Μαζί με τον 24χρονο συνεργό του, που επίσης είναι σεσημασμένος για ληστείες, ο ανήλικος επιτέθηκε στον άτυχο ηλικιωμένο ο οποίος περπατούσε ανυποψίαστος και τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα. Έπειτα, άρπαξαν 250 ευρώ από την τσέπη του και εξαφανίστηκαν. Το θύμα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η επίθεση εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας και τα στοιχεία των δυο δραστών ταυτοποιήθηκαν. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, μαζί με άλλη μια δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης