Τρόμος στα Ιωάννινα από «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες

Τρόμος στα Ιωάννινα από «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες

Ο νεαρός φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης

drakos_ioannina
Ανησυχίες στον θηλυκό πληθυσμό των Ιωαννίνων έχει σκορπίσει η δράση ενός νεαρού που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης.

Για τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζει τα θύματά του τις τελευταίες ημέρες, έχουν αναρτηθεί προειδοποιήσεις στα social media, ενώ κάποιες από τις γυναίκες που γλίτωσαν από τα χέρια του έχουν υποβάλει καταγγελίες στην Ασφάλεια, με τελευταία μια νεαρή η οποία δέχθηκε την επίθεση του άγνωστου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πρόκειται για έναν σχετικά νέο, ψηλό και ξανθό άνδρα, ενώ οι αστυνομικοί διαθέτουν και την περιγραφή του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται. Βάσει των στοιχείων που έδωσε το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, προσήχθη ένας ύποπτος. Όμως, η κοπέλα δεν τον αναγνώρισε και αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης