Έκρυβε τρία κιλά χασίς στην αποθήκη μαγαζιού στην Κω

Έκρυβε τρία κιλά χασίς στην αποθήκη μαγαζιού στην Κω

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα που δούλευε ο 29χρονος Έλληνας μετά από πληροφορίες ότι κρύβονταν ναρκωτικά

Kws-xasis
Την αποθήκη της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν στην Κω είχε μετατρέψει σε «καβάντζα» όπου έκρυβε τις μεγάλες ποσότητες χασίς και μεθαμφεταμίνης που διακινούσε σε χρήστες του νησιού, ένας 20χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα μετά από πληροφορίες ότι κρύβονταν ναρκωτικά και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις 11 συσκευασίες που είχε κρύψει ο νεαρός εργαζόμενος. Συνολικά, περιείχαν τρία κιλά και 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 4,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (MDMA), το γνωστό «ναρκωτικό των πάρτι» που αποτελεί την κύρια ουσία για το Ecstasy, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 20χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ κατασχέθηκαν και 425 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ως προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης